+31 652322471 letsgo@trainingzuid.nl

Lesrooster

Persoonlijke begeleiding tijdens trainen bij Grouptraining zuid

Lesrooster

Hieronder het rooster met de actuele trainingen.
Klik op de training waarvoor je wilt inschrijven. Dan zie je een kort beschrijving en kun overgaan tot een boeking van de training. Ook kun je hier een losse les, lidmaatschap of een rittenkaart aanschaffen. Betaling via Ideal.

Met de gratis app van Pay N Plan kun je makkelijk de trainingen beheren.

 

Als je geïnteresseerd bent en graag een keer vrijblijvend een les wilt uitproberen dan kun je hier direct een gratis proefles inplannen.

Group Training Zuid

Bij Group Training Zuid wordt er getraind in small groups, zodat de trainer tijdens de training veel persoonlijke instructies kan geven. Zo wordt het rendement uit een training hoger. De ene sporter heeft baat bij meer ondersteuning in techniek en de ander moet meer gemotiveerd worden. Tijdens de lessen zijn er geen andere trainingen in de gym.

Testimonials

“Onwijs fijne sfeer en lessen. Ik heb nooit echt kunnen aarden in een sportschool, maar de lessen hier zijn ideaal. Ff beulen en ik voel me na anderhalve maan al onwijs veel fitter. Verder ook fijn dat Mari zich persoonlijk betrokken voelt bij je welzijn. Aanrader voor iedereen die wil gaan sporten!”

Jordi Wallenburg

“Ondanks dat het groepstrainingen zijn wordt er erg goed op gelet dat iedereen op eigen niveau traint en de oefeningen technisch goed uit kan blijven voeren. Kan het zwaarder? Geen probleem, dan maken ze t zwaarder. Moet t lichter? Dan zorgen ze dat je dat doet zonder dat je hier een vervelend gevoel van krijgt of niet moe genoeg wordt.”

Tjarda Bergsma