+31 652322471 letsgo@trainingzuid.nl

Lesaanbod

PERSOONLIJKE BEGELEIDING TIJDENS TRAINEN BIJ GROUP TRAINING ZUID

Lesaanbod

Bij Group Training Zuid wordt er getraind in small groups, zodat de trainer tijdens de training veel persoonlijke instructies kan geven . En zo wordt het rendement uit een training hoger. De ene sporter heeft baat bij meer ondersteuning in techniek en de ander moet meer gemotiveerd worden. Tijdens de lessen zijn er geen andere trainingen in de gym.

Kids Kickboksen

Wij bieden kickbokslessen aan voor de jeugd vanaf 5 jaar. Om pedagogisch verantwoord les te kunnen geven, hebben wij de jeugd opgedeeld in drie groepen:
–  Super Hero Kids Kickboxing vanaf 5 tot en met 7 jaar
–  Kids Kickboksen vanaf 8 tot en met 12 jaar
–  Kids Kickboksen vanaf 12 tot en met 17 jaar

Bij Super Hero Kids Kickboxing wordt er op spelende wijs kennis gemaakt met de vechtsport en de daarbij behorende groet, respect en discipline. Met de super heroes worden daarnaast ook balans, concentratie en samenwerkingsspelletjes gedaan.

Bij Kids Kickboksen wordt een traditionele kickbokstraining gegeven waarbij respect, discipline, techniek en conditie vooral aan bod komt.

Er wordt getraind in sportkleding en op blote voeten. De kinderen trainen met bokshandschoenen S-M-L of 8oz-10oz en scheenbeschermers. Afhankelijk lengte en gewicht. In verband met hygiëne vragen wij de benodigdheden na de proefles zelf aan te schaffen.

Kickboksen / Boksen 18+
Group Training Zuid biedt verschillende kickboks trainingen aan:
– Kickboxing All Levels
– Kickboxing Advanced
– Zak training
– Techniek & Zak training
– Ladies Only Beginners
– Pink Boxing Ladies Only
– Kickboxing & Bootcamp
– Boksen HIT

De trainingen zijn toegankelijk voor iedereen. De trainers maken de trainingen leuk en houden de oefeningen gevarieerd. Er wordt gebruik gemaakt van trapkussens, de bokszak en er wordt getraind met elkaar om de verschillende (overname)technieken te leren. Er wordt getraind in sportkleding en op blote voeten en met bokshandschoenen en scheenbeschermers. Voor dames is de richtlijn bokshandschoenen van 12oz en voor heren 14-16oz. Afhankelijk lengte en gewicht. Voor dames en heren is gebitsbescherming en toque niet verplicht, maar wel geadviseerd bij techniek en spar trainingen.  In verband met hygiëne vragen wij de benodigde sportmaterialen na de proefles zelf aan te schaffen.
Bij GTZ wordt recreatief getraind, dus nooit stoten of trappen naar het hoofd.

– Kickboxing All Levels
Traditionele kickbokstraining. Trainen met elkaar. Contactsport. Training waarbij kickbokstechnieken gecombineerd worden met conditie, kracht, snelheid, coördinatie, lenigheid maar ook doorzettingsvermogen.  Extra aandacht voor de basistechnieken.
– Kickboxing Advanced
Traditionele kickbokstraining. Trainen met elkaar. Contactsport. Training waarbij kickbokstechnieken gecombineerd worden met conditie, kracht, snelheid, coördinatie, lenigheid maar ook doorzettingsvermogen. Sparren naar het lichaam. Dit is niet verplicht. Basisvaardigheden van kickboksen gewenst.
– Zak training
Traditionele kickbokstraining. Trainen op de zak. Training waarbij kickbokstechnieken gecombineerd worden met conditie, kracht, snelheid, coördinatie, lenigheid maar ook doorzettingsvermogen.
– Techniek & Zak training
Traditionele kickbokstraining. Trainen met elkaar afgewisseld op de zak. Training waarbij kickbokstechnieken gecombineerd worden met conditie, kracht, snelheid, coördinatie, lenigheid maar ook doorzettingsvermogen.
– Ladies Only Beginners
Traditionele kickbokstraining. Trainen met elkaar. Contactsport. Training waarbij de basis kickbokstechnieken extra aandacht krijgen. Gecombineerd met conditie, kracht, snelheid, coördinatie, lenigheid maar ook doorzettingsvermogen. Soms sparren.
– Pink Boxing Ladies Only
Trainen met elkaar. Contactsport.  Zorgvuldig samengestelde trainingen die het beste uit de bokssport combineren met functionele conditie- en krachttrainingen. De perfecte workout, om in vorm te blijven, af te vallen of om op conditie te komen. Geschikt voor alle niveaus. Samen trainen zonder sparren. Bokstechnieken met elkaar oefenen.


– Kickboxing & Bootcamp
Kickbokstraining zonder fysiek contact. High Intensity Heavybag training afgewisseld met kracht en conditie oefeningen. Geschikt voor alle niveaus.
– Boksen HIT
Contactsport. Trainen met elkaar. Bokstechnieken op de zak en met elkaar. Afgewisseld met kracht- en conditie training. Geschikt voor alle niveaus.

Yoga
Group Training Zuid biedt 2 yoga disciplines aan:
– Yin Yoga

Yin yoga is een langzame vorm van yoga voor rustige houdingen, en de asana’s worden voor langere tijd vastgehouden; drie tot vijf minuten. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel. Zo wordt er ruimte gecreëerd in het bindweefsel en de gewrichten. Bindweefsel ondersteunt, verbindt, beschermt onze organen en geeft ons lichaam structuur. Benodigdheden: yogamat. Deze kan de eerste trainingen worden geleend. Daarna adviseren wij ivm hygiëne zelf aanschaffen. Er zijn dekens en yogakussens aanwezig. Geschikt voor alle leeftijden, niveaus, dames en heren.

-Vinyassa Yoga
Vinyasa yoga is een dynamische vorm van yoga en is momenteel de meest voorkomende yogastijl. Vinyasa staat ook wel bekend als Flow yoga: je kunt het het beste voor je zien als coördinatie van een flow van bepaalde houdingen op de beweging van de ademhaling. Benodigdheden: yogamat. Deze kan de eerste trainingen worden geleend. Daarna adviseren wij ivm hygiëne zelf aanschaffen. Geschikt voor alle leeftijden, niveaus, dames en heren.

Bootcamp
– Bootcamp Outdoor
– Bootcamp Indoor
– BootyBurnBootcamp
– Bootylicious

– Bootcamp Outdoor
Training zonder fysiek contact. High Intensity Training afgewisseld met kracht oefeningen. Geschikt voor alle niveaus. Zowel dames als heren. Afhankelijk van het weer en in overleg met de trainer kan er ook wel binnen worden getraind. Binnen wordt er getraind in sportkleding en op blote voeten. Buiten in sportkleding en sportschoenen.

– Indoor Bootcamp
Training zonder fysiek contact. Geschikt voor alle niveaus.

– BootyBurnBootcamp

Training zonder fysiek contact. Training waarbij de focus ligt op billen, buik en benen. Geschikt voor alle niveaus.

– Bootylicious
Training waarbij de focus ligt op billen, buik en benen. Er wordt getraind met gewichten en resistance bands. Geschikt voor alle niveaus.

Senior Fit

Een all-round les voor de 55+ groep. Op een plezierige manier worden kracht- en cardio oefeningen afgewisseld, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Balans en stabiliteit komen veelvuldig aan bod. Training zonder fysiek contact. Geschikt voor alle niveaus, dames en heren.

Barre
Barre is geïnspireerd op elementen van ballet, yoga en pilates en die zich richt op bewegingen met een lage impact en hoge intensiteit om het lichaam te versterken. Leuke work-out op muziek. aan de barre. Er wordt getraind op blote voeten of sokken. Geschikt voor alle niveaus.

Barre, Booty & Core
Barre is geïnspireerd op elementen van ballet, yoga en Pilates en die zich richt op bewegingen met een lage impact en hoge intensiteit, ontworpen om het lichaam te versterken. Leuke work-out op muziek. Extra aandacht voor het verstevigen van billen, benen en core. Geen contactsport. Trainen aan de barre. Er wordt getraind op blote voeten of sokken. Geschikt voor alle niveaus.

PERSONAL TRAINING

Om zo snel mogelijk resultaten te boeken kan gekozen worden voor personal training of duo training.
Samen met een personal trainer worden je persoonlijke trainingsdoelen bepaald en een trainingsplan opgesteld.

CLOSED GROUP
Ga je liever trainen met familie, vrienden of collega’s, dan kun je een closed group training starten.
Je huurt dan de zaal inclusief trainer voor alleen jouw training en  groep.

OUDER-KIND TRAINING

Samen met je kind sportief bezig zijn tijdens een leuke en uitdagende training.
Er wordt vooral gericht op het verbeteren van de grond motorische eigenschappen van het kind.
En als papa of mama sommige oefeningen zwaarder willen maken, kunnen ze dit overleggen met de trainer

private gym
Train prive en in je eigen luxe studio zonder andere trainers en klanten.
Inclusief personal trainer, gebruik van alle faciliteiten, handdoeken, koffie, thee, water en fruit